Smag selv – det har vi alle godt af

Gentofte, den 18. december 1999

Bogen "Smag selv – det har vi alle godt af" er netop udkommet. Forfatteren, Per Kæstel, tillader sig at lange øretæver ud til alle, der deltager i det, han kalder "den daglige suppedas". Det gælder såvel producenter, distributører som forbrugere af mad og vin. Politikeres "syltetøjssnak" ryger med i egen malstrøm. Vi får alle en tur i "… denne mægtige forestilling, - dette totalteater, som vi har fostret og været ét med uden at ville være ved det".

Grafikeren John Helmersen har udfærdiget omslag og illustrationer til bogen.

I bogens første del trækkes læseren gennem en underskov af svirpende budskaber. Tilsat et let krydderi af sarkasme og ironi og lidt sødlig humor, bliver den serverede ret spiselig for den, der ikke er selvhøjtidelig. Sagt på en anden måde: Den godt kontante form lader kun lidt plads tilbage til højere mentalpædagogik i mødet med begreber som "Udmærket" og moderne guder som "Ekspertio", "Generalissimo" og "Kontrolia".

I anden del har stormen lagt sig. I en let brise deles redskaber ud til den, der vil deltage i diskussionen: Om kvalitet er en smagssag. Vi mødes med den kvalitative treenighed, en smagetest og nogle generelle råd. Der rundes skarpt af med synspunkter omkring økologi, genteknologi og konkurrencelovgivningen, der udråbes til at være "… det ypperste af stupid teori, – og den bør laves om inden den gør skade på produkter, som vi indtager eller bruger på vor hud."

Prisen er kr, 98,- + porto (fordi kr. 100,- lyder af meget mere)

Bestil bogen her, eller få mere information om Smag Selv kurset.